Asså oralt i all ära...men...

Okey, jag är hemma och är sjuk...och då har man SJUKT tråkigt.
Alltså kollar man upp varenda liten sida som finns på hela nätet.
Känner man sig även fruktansvärt sexuellt frustrerad just nu som jag gör så var den här sidan ett roligt tidsfördriv.
Har nu kollat igenom alla 100 positioner och jag måste säga att en del blir man sugen på...men vissa är ju helt out of this world....I would NEVER!
Hahaha...men kul är det! En bra grej att screena upp på din storbildstv på nästa förfest perhaps?

Courtesy of SexInfo101.com.
Någon som prövat och har lust att dela med sig? För jag är nyfiken på hur detta i praktiken skulle gå till...jag menar....skönt? Njaaa....mest jobbigt och ansträngande va?

That's one boored motherfucker

Ja, som någon skriver som kommentar,
"That's one boored motherfucker..."
 

Samvete? Moi?

Vad har hänt på sistone då kanske ni undrar?
Lots and lots!
Så här får ni lite skojig läsning.

Träffar min fina fina underbara Handyman sporadiskt sådär. Tror dock att han tror att vi har ett sorts "förhållande" a tinsy tiny bit more than I do, men vi har inte sagt något alls om något så därför tycker jag inte alls det är konstigt att jag har mina diverse sexuella äventyr vid sidan om. Bara inte han har det så. Haha. Thats me, love it or hate it.

Var i sthlm härom helgen för nån säljtävling med jobbet som jag tydligen då hade "vunnit".
Pridet var resa till Stockholm, boende på Clarion Sign (så sjukt fin design och inredning I die!), middag på nån lyxkrog som tydligen var Carl Michael Bellmans favoritrestaurang (who gives a fuck?) och sen finalen av Melodifestivalen i Globen.
Kulkul, men my ass att jag hade "vunnit". Blev lixom lite skepisk när nån sa att det var för "De bästa säljarna i Sverige" HAHA...vilket skämt lixom....som att jag skulle vara det då eller? I dont think so!

Nej, då fick jag ju självklart veta efteråt att det var min beundrare och distriktschef för ett stort känt företag, Mr.Millionare som hade smusslat lite och tydligen föreslagit för domarna at jag var "värd det" eller nåt i den stilen.
Hahaha omg...där ser man vad lite hångel med en 40-årig chef och miljonär kan göra ey! (smaskig story kommer friends, den kommer)
Gaaawd I'm such a golddiggah! And I loooove it!

Jaja tacktack Mr.Millionare för den sjukt roligaste helgen på länge iaf!
Jag hade en hel svit på 8e våningen helt för mig själv woohoo I say! Drack en hel flaska champagne på rummet medans jag gjorde iordnig mig för kvällen haha.

Så redan smått salongsberusad tar jag en taxi till restaurangen och i samma ögonblick jag trippar in i mina skyhöga svarta stiletter och min sjukligt tajta svarta fodralklänning (jag var ju tvungen att köra no panties under det hade ju inte vart snyggt annars!) inser jag att jag var lite överdrivet uppklädd för resten av gänget som satt och sippade på champagne i loungerummet. Haha jajaaa man måste ju sticka ut ey?

Ganska många söta killar i 25-30års åldern där. Endast 2 andra tjejer, en 35 och en 40. Score!
Mr.J som var distriktschef i sthlm och mkt nära vän med Mr.Millionare var där och hade med sig sin sambo. En supergullig tjej ja snackade med lite under kvällen. Samtideigt flörtade J diskret med mig under hela middagen och när vi kom till globen. Hehe jag var full som en kalaskastrull och dansade järnet till Alcazar och EMD och försökte få folk runtomkring att dansa med mig...mindre lyckat...haha men sjukt kul! :P

Efteråt drog jag och ett gäng vidare till nattklubben som ligger bredvid globen, J & jag gick ut och rökte och hoppsan hoppsan där drog han in mig i ett hörn och hånglar upp mig totalt! När hans sambo sedan 4år tillbaka sitter inne på nattklubben å väntar...heh....oops...jaja hon misstänkte inget iaf!

Sen kan det ju bara ha råkat bli så att vi drog till Café Opera för P (en annan kille jag hånglade med under kvällen när ingen såg haha classy) kände nån som jobbade där så vi kom in huxflux nice.

Summan av kardemumman: Mr.J med sambo sen 4år tillbaka följde med till mitt hotell sen. En MYCKET trevlig natt indeed! Och hey det är inte mitt problem att han har sambo!
Men Tess har du inget samvete frågar ni mig då? Svaret är...HELL NO.

Bitches!

Hallå i stugan alla älskade bloggmänniskor.
Ni måste ha saknat mig något fruktansvärt jag förstår....men lugn lugn frukta icke mina vänner!
Tess is back to fill your days with pointless booring shit from her own not so pointless and booring life.
Mhm!

Blä

Ja varför inte försöka dra igång min eminenta blogg ännu en gång när man e hemma å e sjuk.
Har ju fan all tid i världen nu. Suck....!

RSS 2.0